Despre noi | Portofoliu | Contact
Despre noi

  Suntem o echipa de ingineri si designeri specializati in domeniul constructie de pagini web, din Sighisoara orientata pe realizarea de site-uri capabile sa va puna in valoare calitatile proiectelor dumneavoastra, in lumea internetului.

  Succesul unei afaceri pe Internet consta in a avea un site web care beneficieaza de design atragator, navigare usora, o prezentare clara a domeniului de activiate, imagini, animatii, ce ofera un impact deosebit asupra vizitatorilor. Promovata si optimizata in asa fel incat sa asigure o pozitie fruntasa in rezultatele motoarelor de cautare, pagina web este o modalitate optima de promovare din punct de vedere calitate/pret.

  Web design, creare pagini web, site de prezentare

  Ai o afacere noua pe care doresti s-o promovezi online prin intermediul unui site web? Atunci nu ezita sa ne contactezi, iar noi ne vom deplasa la sediul tau pentru a discuta detaliile necesare desfasurarii unei colaborari.

  Optimizare site-uri web pentru motoare de cautare, promovare online.
  Te-ai saturat sa platesti bani pe publicitate fara sa ai rezultate semnificative? Incearca serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si vei vedea cum site-ul tau va primi mai multi vizitatori si vei castiga noi clienti.

  Campanii de promovare platite pe motoare de cautare
  Va propunem ajutorul in achizitionarea de clienti pentru afacerea dumneavoastra oferindu-va posibilitatea sa:
  - Intrati Ón contact cu oamenii care cauta produsele si serviciile dumneavoastra
  - Control deplin asupra bugetului reclamei dumneavoastre
  - Crearea si editarea simpla a reclamelor dumneavoastre

  Identitate web - imaginea firmei tale pe net si nu numai!
  Te pregatesti de lansarea unui nou produs dar inca nu i-ai gasit o denumire si un logo? Te vom ajuta sa-i construiesti o identitate puternica prin conceperea unui logo si a intregului pachet grafic.
Copyright © 2009 StaHo Group. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design